Bewertungen von Jivie's Utrecht

Neue Beurteilungen

4.0
Sanjay
19 Juni 2022

Goedeprijs en kwaliteit

Els
13 Juni 2022

1 ste keer bij jullie besteld en het was een schot in de roos. Heerlijk gegeten. Het zal ook zeer zeker niet de laatste x zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Klaas
12 Juni 2022
Henk Bongers
12 Juni 2022
Roos
6 Juni 2022

Lekker en betaalbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kelly
5 Juni 2022
Robin
5 Juni 2022

Altijd superlekker bij Jivies

Arjan
31 Mai 2022

Bezorging om 18.30 aangegeven, site gaf 18.45 op maar vervolgens om 18.10 het eten binnen. Normaal niet erg maar als je eters krijgt wel.

Hans de Koning
27 Mai 2022

Het eten was prima. De bestelling deed ik via de app maar kwam niet aan zodat ik bij het afhalen lang moest wachten omdat het eten nog bereid moest worden.

Amélie
24 Mai 2022

Jivie's heeft echt de beste grote van Utrecht. Zojuist weer bewezen. En dat kokos-ijs.... geweldig!

Antwort von Jivie's

Super bedankt voor de leuke review.

Manus Kardolus
23 Mai 2022

Goede authentieke Surinaamse roti Roopram ++ Ik heb in suri gewoond Mi sab a sanie :)

Antwort von Jivie's

Hartelijk dank voor de mooie woorden, daar doen we het voor 😍

Sven
21 Mai 2022
Antwort von Jivie's

❀

Gijs kok
13 Mai 2022

Top!

Antwort von Jivie's

Topp!😁

anoniem
8 Mai 2022
Gijs
1 Mai 2022

Super lekker gegeten, alleen jammer dat het blikje drinken er niet bij zat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

Laat het ons de volgende keer weten komen we het naleveren, geen probleem.

Rens
29 April 2022
Gijs
28 April 2022

Super lekker gegeten, echt top!

Deborah
28 April 2022

Zoals altijd top verzorgd. Communiceren ook goed. Eten is gewoon top nooit wat over op te merken

Erna
27 April 2022

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit/hoeveelheid. Alleen het gerecht rijst/vega pom met boontjes, leek het meer op rijst/boontjes met vega pom. De pom zat in een klein bakje en was niet in verhouding met de rijst en de boontjes. Verder lekker gegeten.

Nur
24 April 2022

begrijp de extra kosten voor iDeal en het plastic zakje niet. Stoorde mij enorm. Zo laag was het bedrag niet. Geen enkel andere bezorger doet dit. Netjes als dit ook al voor het afrekenen bij totaalkosten duidelijk vermeld wordt. Bezorging was verder snel (25 min),veel sneller dan de 1,5 uur aangegeven, dus fijn. En het was lekker. Alhoewel 1 rotiplaat wat uitgedroogd leek.

Lana
22 April 2022

Heerlijke roti

Martijn
21 April 2022

Lekker gegeten, op tijd bezorgd. Goeie peper!

Henk Bongers
21 April 2022
Robin
16 April 2022
Carmel
16 April 2022

Heerlijk eten! Vriendelijke service.

Zuidhof
13 April 2022

Die roti was heerlijk. Die bamie, spitskool & kouseband waren ook lekker, maar die saus had wel erg veel zout!

Melanie
12 April 2022

Het was heel lekker! En aardige en snelle bezorging.

Jeroen
11 April 2022

Lekker eten en rond het aangegeven tijdstip bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

thanks voor de review. tot snel

Mark
31 MĂ€rz 2022

Roti was heerlijk! Goeie portie en top van smaak. Bezorging was ook prima.

Antwort von Jivie's

super leuk om te horen. bedankt.

Coletta
25 MĂ€rz 2022

Dit smaakte echt helemaal niet goed, sorry

Antwort von Jivie's

ohh spijtig om te horen, heb u een berichtje gestuurd met betrekking tot uw bestelling. Excuses voor de late reactie

Loes
17 MĂ€rz 2022

Heerlijk Roti gegeten, alsof ik bij me surinaamse tante aan de keukentafel zat.

Antwort von Jivie's

super, hartelijk bedankt voor de mooie woorden :)

Angela
16 MĂ€rz 2022

Heerlijke smaakvolle gerechten. Soms wel iets aan de scherpe( pittige kant)

Antwort von Jivie's

Leuk om te horen, de pittigheid proberen we minimaal te houden en juist apart bij te geven.

Fred
14 MĂ€rz 2022

Lekker maar droog, geen joucy souce

Antwort von Jivie's

ahh jammer om te horen, denk in dit geval dat u gewoon een bakje had met weinig saus, next time doen we het het beter.

Patrick
11 MĂ€rz 2022

Altijd lekker! Bezorging mag sneller, maar het is wel ALTIJD warm 👍

Antwort von Jivie's

Bedankt :( Collega's zijn afgelopen tijd moeilijk te vinden. Maar we werken eraan :)

Sanjay
11 MĂ€rz 2022

Bestek bij bezorging

Antwort von Jivie's

Kan je nu erbij bestellen :)

Sandra
2 MĂ€rz 2022

Vlotte nette bezorging. De roti rol lams bevatte erg veel grote stukken aardappel en weinig lamsvlees. Dit was de 2e keer dat ik dit bestelde, de 1e keer was het prima. Goed in balans.

Antwort von Jivie's

bedanktt voor de review, we blijven werken aan het standarisatie proces van onze gerechten

Glenn
28 Februar 2022

Geweldige bezorging, heerlijke roti!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

Thanks (L)

Ron Ermen
26 Februar 2022

Het eten was prima en lekker maar de bezorging kan zeker verbeterd worden als je 2 uur moet wachten op je bestelling is wat teveel van het goede er is tussendoor wel netjes gebeld en wordt er gemeld dat het iets later wordt alleen dat werd langer dan iets

Antwort von Jivie's

Hoi thanks voor de review, dit is helaas omdat wij te weinig mensen hebben. Maar we werken eraan.

M
24 Februar 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging mag wel wat aan gedaan worden kwa levertijd maar verder top top top. ❀ ik had veg bami en cassave met bakkeljauw en broodje bakkeljauw. Super smaakvol! Zeker aanraders.

Antwort von Jivie's

Bedankt voor de leuke review :( Collega's zijn afgelopen tijd moeilijk te vinden. Maar we werken eraan :)

Inge v.d. Hoven
21 Februar 2022

Heerlijk vegetarisch eten!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

thaks voor de review

Tessa
21 Februar 2022

Het was helaas koud en ik woon echt dichtbij

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dolman
21 Februar 2022

de inhoud van de bakjes zijn steeds minder .en wat ik niet vind kloppen is dat je bezorgkosten betaal en dan ook nog is transactiekosten moet betalen , en ook nog is voor het tasje wat kapot bezorgt was

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ton Van Ewijk
24 Januar 2022
Antwort von Jivie's

bedankt voor de review

Paul
16 Januar 2022

Snel en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

bedankt voor de review

Samantha
16 Januar 2022

Altijd warm geleverd. Smaakte weer heerlijk, bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

thanks :)

Jaap
14 Januar 2022

Beste roti van Utrecht. Aardige bezorger.

Martijn
13 Januar 2022

Erg lekker! Super dank

Antwort von Jivie's

Jij bedankt :)

Irene
13 Januar 2022

Was lekker, wel een beetje weinig aardappels en kousenband. Ook de zuurgoed was vergeten, maar daar is netjes over gebeld.

L. Nienhuis
10 Januar 2022

Precies op de afgesproken tijd werd de maaltijd geleverd en was ruim voldoende. Zal zeker nog wel eens een andere maaltijd bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

Bedankt voor de mooie woorden.

L M
7 Januar 2022

Super snel bezorgd, heerlijke kwaliteit het was weer top!

M.
6 Januar 2022

erg lekker!

Latoya
4 Januar 2022

Netjes op tijd bezorgd,erg warm. En zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Antwort von Jivie's

Blij om dit te horen, bedankt voor de bestelling

Ronan
29 Dezember 2021
Koen
29 Dezember 2021

- coco cola vergeten, roti was lekker

Paul
22 Dezember 2021

Weer super snel en lekker

Antwort von Jivie's

thanks leuk om te horen

Femke Lagarde
22 Dezember 2021

Het was weer heerlijk!!!

-
10 Dezember 2021

-

Antwort von Jivie's

hoi thanks voor de review :)

Nikki tuiten
8 Dezember 2021

Smaak was lekker. Soep was wel koud, moest ik op nieuw opwarmen. Maken jullie de soep zelf?

Antwort von Jivie's

hoi thanks voor de review, yes de soep maken we zelf, we verhitten deze tot kookpunt maar denk dat de bezorging te lang heeft geduurd excuses hiervoor.

Thomas
7 Dezember 2021

Soato soep en bara MET kipfilet besteld, maar kreeg een open gesneden bara zonder kipfilet er in. Ook had ik aangeveven met chutney, ook de chutney zat er niet bij. Bara zelf smaakte prima. Soato soep was ook prima alleen smaakte de kip een beetje oud. Jammer van deze ervaring.

Antwort von Jivie's

hoi thanks voor de review, excuses denk dat tijdens de drukte uw bara verkeerd is ingepakt. ik snap uw frustratie, maar had even gebeld hadden we het voor u kunnen oplossen.

Moos
5 Dezember 2021

Super lekker zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

hoi thanks voor de review

Marco
29 November 2021

Heerlijk, en goed op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

beetje laat maar alsnog bedankt voor de review :D

Paul
26 November 2021
Antwort von Jivie's

hoi beetje laat maar bedankt voor de review

Sandra
26 November 2021

Vlotte levering. Producten waren nog goed op temperatuur.

Marjolein
25 November 2021

Precies op de gevraagde tijd geleverd. Alle opmerkingen waren meegenomen in de bestelling ( bepaalde gerechten koud geleverd ) en het smaakte heerlijk!

J.
24 November 2021

2 bara's besteld. Had al wel verwacht dat het erg vet zou zijn, maar de 2e was duidelijk vetter dan de 1e, echt wel te vet.

Daniel
21 November 2021

We waren deze keer minder tevreden dan eerder. De platen waren droog, hard en leken niet vers. De kip masala zelf was wel goed op smaak!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Iason
20 November 2021

Het was echt suuuuper lekker, en rijkelijk veel! En het personeel was heel aardig, ondanks dat ik per ongeluk in Utrecht had besteld, maar in Maarssen woon. Heel fijn dat het geen probleem was. Volgende keer zal ik extra opletten en ik ga snel weer bestellen!

Iris
19 November 2021

Lekker als altijd. Maar het is geen kipfilet zoals vermeld, eerder kipdijfilet of in stukken gehakte kip (moest er wat vel uitvissen)

T
18 November 2021
Martin
18 November 2021

Had om 18:15 besteld via de eigen app. Kreeg om 18:54 een mail dat de bestelling ontvangen was en dat het om 20:30 bezorgd, beetje laat dus,na een telefoontje kon ik het eten om 19:30 ophalen. Volgende keer maar gelijk zelf halen..is sneller denk ik dan ruim 2 uur wachten. Eten is overigens goed

Ronan
17 November 2021

Geweldige roti maar weer. Tip: extra zuurgoed voor maar 2 euro zorgt voor een heerlijke smaaksensatie!

Ronan
12 November 2021

Beste roti in Maarssen

V. Mungra
10 November 2021

Goeie prijs en nog betere kwaliteit

Jessica
8 November 2021

Duurt altijd even maar eten is heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
5 November 2021

Was weer heerlijk vooral de bara bakkeljauw

Rene Pluijgers
5 November 2021

Prima service lekker eten

Marcella
5 November 2021

Voor de 1ste keer besteld bij jullie. Wat was het heerlijk zeg. Voor herhaling vatbaar

Lita Merhai
25 Oktober 2021

Lekker eten, goed warm ingepakt. Alles wat ik bestel is heerlijk!! Lieve bezorgers!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia
23 Oktober 2021

Superlekke, supersnel alleen de verkeerde fernNdes bezorgd.

Anneke
2 Oktober 2021

Het was HEERLIJK

Alkan
29 September 2021

Beste Surinaamse broodjes!! Als ze wat eerder kunnen bezorgen, zou helemaal top zijn!

Henk M
27 September 2021

keurig op afgesproken tijd bezorgd, en roti was zeer lekker en genoeg voor ons. Zeker een aanrader. Jivies ga zo door.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantall
25 September 2021

De bezorging is echt altijd stipt op de aangegeven voorkeurstijd! Hier kan je echt op rekenen. De roti is werkelijk de beste in town en omgeving. Deze keer was alleen de rotiplaten zelf wat droog en taai. Ze waren ook heel erg heet opgewarmd, terwijl ze afkoelen worden de nog droger en hard zelfs. Dat heb ik overigens nooit, dus ik ga ervan uit dat het een eenmalig dingetje is.

Erwin Fonville
15 September 2021

De roti hier is mijn favoriet. Extra plaat erbij. Lekkere sambal en chutney. De bezorging kan wel eens uitlopen ( dus op tijd bestellen)

Marco
12 September 2021

Superlekkere roti, en zelfs eerder bezorgd dan afgesproken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Myrthe
11 September 2021

Heerlijke smaken, op tijd geleverd en echt goed op temperatuur. Super!

Tommy Weerman
2 September 2021
Monique
1 September 2021
Torrence Ooms
30 August 2021

Eten was heerlijk, wel kleinere porties dan gewoonlijk. Wachttijd bij afhalen was ruim 1 uur. Dat is niet acceptabel.

Paul
30 August 2021
BjĂžrn
28 August 2021

Volgende keer graag opletten want bij bezorging lekte het tasje erg. Één van de gerechten was niet warm. Vriendelijke bezorger. En heerlijk eten. Bedankt.

Monica
27 August 2021

Het was schrikken toen we doorkregen dat we meer dan twee uur moesten wachten op het eten. Maar het werd al binnen een kwartier bezorgd. Lekker eten, goede portie. Voor herhaling vatbaar.

Anoniem Maarssenbroek
24 August 2021

Eten kwam snel en was zoals gewoonlijk weer overheerlijk!

EJ de K
20 August 2021

Al vaker besteld. Gewoon erg lekker!

Michael
9 August 2021

Om 19:30 besteld, kreeg mail dat verwachte levertijd 21:00 was, snappen we op Zondag. Om 21:30 was het nog niet bezorgd, probeerden we te bellen een aantal keer, nam niemand op, website bekenen... was het gesloten, onmogelijk nog om iets te bestellen. Wij waren kort in de veronderstelling dat we iets besteld hadden terwijl het dicht was. Stonden bijna op punt ergens anders maar een pizza te bellen, 10 min later stond de bezorgen voor de deur, alsnog lekker gegeten. :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

hoi excuses hiervoor, wij hadden zondag een ongeval waarbij ik een collega naar eerste hulp moest brengen, had de zaak op gesloten gezet maar er waren helaas al te veel bestellingen binnen gekomen, hopelijk kunnen wij het goedmaken met uw volgende bestelling.

Ton Van Ewijk
30 Juli 2021

was weer lekker en goed heet

Ninuska
27 Juli 2021

Uiteindelijk het eten zelf opgehaald; bezorgen zou erg laat worden. Flinke porties, erg lekker!

Torrence Ooms
24 Juli 2021

Heerlijk, perfect op smaak. Gaan we vaker bestellen.

Bas
22 Juli 2021

De roti was zeer goed eten en snelle levering

EJ de Kruif
22 Juli 2021

Super lekkere gevulde bara. Al meerdere keren besteld en iedere keer weer heerlijk. Hier word je gewoon blij van.

Frank
21 Juli 2021

Roti Lam was prima en was nog goed warm op het moment van bezorging. Wachttijd had wellicht wat korter gekund, maar bezorging was wel op het vooraf inschatte tijdstip.

Chantall
14 Juli 2021

Wederom weer super lekker gegeten, mijn visite heeft ook enorm genoten! Bezorging was stipt op tijd en telefonisch meer dan behulpzaam, altijd klantvriendelijk.

Kim
10 Juli 2021

De roti lam speciaal was erg lekker en we al vaker bij Jivie's dit besteld! Ook snel gebracht volgens mij was 1/2 uur later nadat we hadden besteld. Als er een verbeterpunt is, misschien een realistischere verwachting van bezorging aangeven. Wij schrokken namelijk dat onze bestelling om 20:45 uur bezorg zou worden (zou dus 1 uur en kwartier wachten zijn), gelukkig bleek het slechts een 1/2 uur wachten.

Aubje
8 Juli 2021

Zuurgoed van wortel radijs en komkommer?? Wat krijg je komkommer en ui...... Voor 3,50! Wil je garnalen van 4,50? Nee op de rekeningen zijn ze dan 8,50. Aparte website..... Eten was niet warm en meer dan een uur wachten op pom en witte rijst met zuur???? Nee sorry niet weer voor mij.

Antwort von Jivie's

Hoi, bedankt voor de feedback het probleem is verholpen. Helaas qua tijd proberen wij zsm helaas kan dat met spits tijden uitlopen. Mvg, Team Jivie's

Koppen
7 Juli 2021

1e x besteld. Er stond dat het dik een uur zou duren voordat het geleverd werd maar het was er met een half uur. Prima spul voor fijne prijs. Kwam goed warm binnen.

Arne
2 Juli 2021

Heerlijke roti en zeker genoeg.

Laxmi
28 Juni 2021

Delicious food! Chicken curry is top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
27 Juni 2021

Superlekker, en snel geleverd.

Monique
21 Juni 2021

Bezorgen duurde erg lang maar ja het wasbeer wachten waard .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Soerin
21 Juni 2021

Bestelling geplaatst was niet compleet. Gebeld en de bestelling bon ol de app geplaatst en tot nu toe niks gehoord

Antwort von Jivie's

Sorry Soerin, zie nu pas je recensie. Wat miste je bij je bestelling en kunnen wij het goed maken laat het ons weten. Mvg , Team Jivie's

Ton van ewijk
16 Juni 2021

was lekker en goed op temperatuur

Velden
9 Juni 2021

Goed eten, vriendelijke mensen. Niks op aan te merken.

Didian
4 Juni 2021
Marian
27 Mai 2021
Antwort von Jivie's

(L)

Joke
19 Mai 2021

Heerlijke roti

Antwort von Jivie's

super leuk thanks :)

Marjolijn
3 Mai 2021

Voor de tweede keer besteld en was weer heerlijk. Dit keer gekozen voor de rol van lam en eend. Snel en warm bezorgd(email geeft aan dat het langer duurt dan dat het daadwerkelijk was). We bestellen zeker nog een keer en proberen dan weer wat anders.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Jivie's

wat een leuke recensie, bedankt :)